Modulor Pro | procesmanagement software

De software voor de professional die processen tekent, analyseert of simuleert. Voor hem of haar die een (zelfstandige) praktijk uitvoert als bijvoorbeeld organisatiecoach, accountant of controller, kwaliteitsdeskundige of informatiemanager.

In tal van professies op speciale gebieden als organisatie & informatie, personeel & organisatie, voorraad & logistiek, finance & control is inzicht in het bedrijfsproces en de proces-organisatie van belang. De PRO versie is de software oplossing voor hem of haar. 

Kritisch voor succes en acceptatie

Kritisch voor het succes van professioneel advies zijn eenvoud van concepten die leiden naar onmiddellijk te begrijpen beelden op de werkvloer. 

Een slimme 'bouwsteen' voor het bedrijfsproces in plaats van bundels met functionaliteit die niemand gebruikt

Met de software die 'bouwstenen voor proces' hanteert, onderscheidt de adviseur zich. Hij geeft immers wél helderheid in de complexe samengang van organisatie en informatie.

De organisatie serieus nemen

Onze software neemt de organisatie werkelijk serieus. Eenvoudig gezegd: een speciaal symbool in het schema identificeert de actoren of gangmakers die met elkaar de bedrijfsprocessen in beweging zetten.

Beschrijf, analyseer, verbeter en simuleer jouw bedrijfsprocessen met onze software. Weiger nog langer procesbeelden te maken die geen recht doen aan de flexibiliteit, aan de innovatiekracht en aan het optreden en handelen van de medewerkers in bedrijfsprocessen. Professioneel handelen wordt mede mogelijk gemaakt met top-gereedschap van de adviseur-professional. 

Functionaliteit en tarieven software

  Start Basic Premium
Procesmodelering
Semi-automatisch tekenen
Bouwsteen procesmodelering
Rapportages procesmanagement  
Simulatie/workflow analyse  
Risicoanalyse en sturing en control    
Rapportage risico- en verbetermanagement    
Gebruikersondersteuning E-mail  E-mail en telefoon  E-mail en telefoon
Tarieven €19/maand €29/maand €49/maand

 

Semi automatisch tekenen

Faciliteer met de PRO versie van onze software workshops voor het beschrijven, verbeteren en doorlichten van bedrijfsprocessen. Het semi automatisch tekenen van bedrijfsprocessen in workshops geeft ruimte en souplesse voor interactie met deelnemers. Vele honderden workshops, gericht op verbeteren van processen, op 'proces control' of op besparen van proceskosten, zijn met onze software succesvol uitgevoerd.

Procesmodeleren met ‘bouwsteen technologie’

Visualiseer met behulp van bouwstenen kernachtig de complexe en repeterende patronen in processen. Krijg zo aansprekende beelden die in de workshops voor het beschrijven en verbeteren iedereen uitnodigen om actief mee te doen.

Beelden met actoren maken verschil

Speel met de posities van actoren in de procestekeningen en geef zo ruimte voor meer perspectieven op het bedrijfsproces. Als professional op het gebied van procesmanagement help je de teams met andere ogen te kijken naar hun procesorganisatie. Van procesbuilding naar procescreatie.

Bedrijfsproces inclusief sturing en control

Ga ook met betrokkenen naar de resultaten en bedoelingen van het bedrijfsproces. Benoem met de PRO software ook de risico’s en de mogelijkheden van sturing en control. Elimineer alle onvolkomenheden en obstakels in het bedrijfsproces.

Simulatie en procesanalyse

Van statisch naar dynamisch: teken niet alleen een flowchart op zwemstroken maar speel met de actoren. Breng met de software de flowchart , de stroom van het proces, in beweging. Heb je nog nooit eerder schema's gezien vanuit actoren die de processen aandrijven? Dat geeft niet, want de animatie van de flowchart maakt voor iedere (eind-) gebruiker de procesflow en het spel van en tussen de actoren duidelijk.

Projecten bij opdrachtgevers uitgevoerd door onze adviseurs/medewerkers

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Werfweg 69
8243 PG Lelystad

telefoon: 0320 - 300550 en 06 - 201 34 344
e-mail: info@procesoffice.nl