In branches samenwerken met partners en VIP partners

Onze partners beschrijven met onze cloud software de processen voor hun klanten. Ook gebruiken partners, vooral adviseurs en adviesbureaus met ervaring in een bepaalde branche, onze cloud software voor procesgerelateerd risicomanagement bij het implementeren van managementsystemen (zie ook de opmerking hierna).  

Ben jij een zelfstandig adviseur of heb je een adviesbureau? Ben je actief als adviseur of coach, bijvoorbeeld op de gebieden informatiemanagement of procesmanagement, kwaliteit en veiligheid, gezonheid, logistiek, bedrijfsvoering, personeel & organisatie? Neem contact met ons op basi van onze cloud software implementaties te begeleiden en uit te voeren. Je kunt ons eenvoudig bereiken op 06-20134344 of 010-2010810 of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een telefonische afspraak. 

Met onze VIP partners werken we zeer intensief samen en maken wij provisieafspraken over de cloud software abonnementen die met hun inzet worden afgesloten. Met VIP partners komen wij afspraken overeen met het karakter van agentovereenkomsten. Wil jij in aanmerking komen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 06-20134344 of 010-2010810 of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een telefonische afspraak. .

Opmerking: veel managementsystemen moeten voldoen aan landelijke, vaak internationale normen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • kwaliteit (ISO 9001) en milieu (ISO 14001) of arbeid en veiligheid (OHSAS 180001)
  • de normen en regelgeving in de luchtvaart (AS9100)
  • de regels in ISO 9001 voor de zorg en bijvoorbeeld HKZ
  • de richtlijnen conform ISO 13485 voor medische toepassingen
  • de vooschriften van ISO 20000 en ISO 27001 en de ITIL procesmodellen in de informatietechnologie. 

 

Woningcorporaties

De druk van het toezicht op woningcorporaties is enorm. Voortdurend worden nieuwe eisen gesteld aan de sturing en beheersing van bedrijfsprocesen en aan verantwoording en rapportages.

Lees meer...

Vastgoed, bouw en installatie, ingenieursbureaus

De nieuwe ISO 9001 bepalingen gaan nu ook over klantfocus, over de management cycle en over strategische besturing.

Lees meer...

Zorgaanbieders

De zorg wil bewegen naar sturing en beheersing op alleen nog 'echte' risico-oorzaken. Geen ballast met gedetailleerde regels en beschrijvingen. Neem contact met ons op en ontdek hoe je een slanke, maar meer dan voldoende basis legt voor managementsystemen voor kwaliteit en veiligheid en gezondheid. 

Lees meer...

Referenties | Onze klanten aan het woord

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010 - 201 08 10 en 06 - 201 34 344
e-mail: info@procesoffice.nl