Johan ter Heegde

De belemmeringen in bedrijfsprocessen wegnemen met jou en jouw collega's: dat is mijn passie en specialiteit. Na mijn studie deed ik dat twaalf jaar bij Shell. Daarna bij andere organisaties: in ziekenhuizen, in de zorg en de jeugdzorg, bij energiebedrijven, woningcorporaties, productiebedrijven, de overheid en nog meer. Ik sloot mij aan bij de organisatieadviespraktijk van Hilferink Croonen/ Organisatieadviseurs, ontstaan uit Twijnstra Gudde. Samen met anderen ontwikkelde ik enkele organisatie-instrumenten en software voor meer overzicht en inzicht in bedrijfsprocessen. Centraal stelde ik daarin het toepassen van een mensgerichte proceslogica. Binnenkort verschijnt hierover mijn boek. Ik ben oprichter/adviseur bij Procesoffice en geef lezingen, workshops en trainingen.

Ik heb leuke kinderen en al een paar kleinkinderen. Een deel van mijn tijd besteed ik aan 'filosoferen over het leven': hoe zit het leven, de wereld in elkaar en hoe trekken we samen met anderen op, en wat mag dit allemaal wel niet betekenen. Zie onze workshops en filosofische café's op www.filosofievoorhetleven.nl

Bart-Jan ter Heegde

Als ICT-specialist in de geestelijke gezondheidszorg begon voor mij het werken. Het was het jaar 1999. En nog steeds los ik in deze wereld allerlei informatiekundige vraagstukken op. Gaandeweg verbreedde mijn adviespraktijk naar andere branches. Ik help ondernemers en directies bij het selecteren en in gebruik nemen van informatiesystemen. Mijn focus is gebruiksgemak en organiseren dat zij met informatievoorziening snel inzicht krijgen in de zaken die zij belangrijk vinden.

In mijn vrije tijd vind je me op het water. Als schipper van een droogvallende zeilboot en in vakanties zwervend op het Nederlandse en Duitse wad in het ritme van eb en vloed. Al vele jaren ben ik ook betrokken bij Procesoffice als schakelpunt tussen gebruikers en ontwikkelaars van de software. En vandaag de dag ontmoet ik als allrounder steeds vaker onze klanten in de workshops, de trainingen of aan de helpdesk.

Wilma Vervoort

Ik ben al sinds jaar en dag zelfstandig ondernemer. Ik heb veel ervaring opgedaan in B2B, Justitie en Onderwijs. Altijd speelt het oplossen van communicatieproblemen een grote rol in mijn werk. Daar ligt ook de verbinding met Procesoffice. Hun aanpak en software maakt interactie van mensen in processen zichtbaar en zo kun je samen kijken naar oplossingen. Ik kan me goed inleven en verplaatsen in andermans situatie en leg makkelijk contacten. Mijn aanpak is pragmatisch, analytisch en ik kan, ook als het moeilijk of ingewikkeld wordt, duidelijk en correct communiceren. Goed nadenken, maar vooral ook gewoon aan de slag gaan en bijsturen waar nodig, zo werk ik het liefst. En er mag best bij gelachen worden.

Ik heb één zoon waar ik, ondanks dat hij volwassen is, nog heel graag voor zorg, zeker als hij bij mij is. Oorspronkelijk kom ik uit Brabant en, ook al woon ik al jaren in Amsterdam: Eindhoven blijft trekken. Ik nodig graag mensen uit om bij me te komen eten. Ben dol op mijn honden en wandel graag en veel met ze. Verder doe ik aan Krav Maga en train ik thuis op een bokspaal, ik kijk dolgraag naar spannende series met een goed plot en probeer ook nog te lezen tussendoor. Mijn favoriete vakantiebestemmingen zijn New York en het gebied daaromheen, Scandinavië en Italië. Antwerpen vind ik ook een heerlijke stad en ik zou graag eens naar Schotland gaan. Want dol op regen, mist en ander druilerig weer.

Anneke Visser

Ik ben Anneke Visser, al ruim 15 jaar werkzaam als bedrijfsadviseur in Bonaire, Aruba, Curaçao, Sint- Maarten en af en toe in Suriname. Ik houd me vooral bezig met strategie-implementatie, organisatieontwikkeling, procesmanagement en beloning. Alhoewel ik begonnen ben als brandweerofficier in het haven- en industriegebied in de haven van Rotterdam, ben ik al weer zo'n jaar of 16 werkzaam vanuit het andere deel van het Nederlands Koninkrijk. Eerst 10 jaar vanaf Aruba en nu ongeveer 6 jaar vanaf Bonaire, bijzondere gemeente van Nederland.

Op Aruba ben ik begonnen als bedrijfsadviseur bij KPMG en heb daar veel over het advieswerk geleerd. Vanaf 2009 werk ik zelfstandig. In veel verschillende organisaties en branches ben ik werkzaam geweest zoals ziekenhuizen, utiliteitsbedrijven, ziektekostenverzekeringen, telecommunicatie, jeugdzorg, woningcorporaties, onderwijszorg etc. Meer dan 10 jaar geleden ben ik in contact gekomen met de procesmanagementsoftware van Procesoffice in Rotterdam.

Vanaf die tijd werk ik met heel veel plezier in organisaties waarbij processen in kaart gebracht moeten worden, en nieuwe processen worden ontworpen en geïmplementeerd. Met behulp van deze software zijn de werksessies over bedrijfsprocessen zeer levendig en verduidelijkend, in mijn ogen een verdiepend werkoverleg. Wie doet wat, en waarom zo? Wat willen we eigenlijk bereiken? Is dit de juiste weg? Hele goed sessies waar heel veel wordt besproken, afgesproken, vastgelegd en vernieuwd.

Gratis e-mail cursus 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'.

talk

Nu nog gratis. Vijf keer een e-mail met als thema 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'. 
 Lees Meer ...

Gratis workshops. Elke eerste week van de maand in Rotterdam.

template 18

Geen colleges. Met zelf een keer oefenen ga je het zien en krijg je het door. Volg daarna een gratis training en ga zelf aan de slag!Lees Meer ...

Gratis hoofdstukken van mijn boek over een alternatief voor de flowchart.

gear

Beschrijvingen met flowcharts worden overal gebruikt. Of nee, ze worden overal gemaakt, maar in de praktijk niet of nauwelijks gebruikt. Dat is juist het probleem. Daarom is het tijd voor iets anders.

Lees meer ...

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2409038 
e-mail: info@procesoffice.nl