Met moderne software procesbeschrijvingen maken en ontsluiten.

Software die van waarde is voor jouw collega's of voor jouw klanten. Jij bent als kwaliteitsdeskundige, controller, organisatiecoach of als IT specialist gauw genoeg vertrouwd met maken en lezen van processchema's. Procesoffice software maakt schema's die recht doen aan jouw collega's of klanten. Software die niet de traditionele ingewikkelde flowcharts maakt. Software die niet de abstracte flowcharts maakt waar medewerkers ontbreken en waar men de mensen op de achtergrond plaatst. Moderne software voor procesmanagement maakt procestekeningen waarin de organisatie als netwerk van medewerkers, professionals die met elkaar zijn verbonden, functioneert. 

Modulor Pro | procesmanagement software

De software voor de professional die processen tekent, analyseert of simuleert. Voor hem of haar die een (zelfstandige) praktijk uitvoert als bijvoorbeeld organisatiecoach, accountant of controller, kwaliteitsdeskundige of informatiemanager.

Lees meer...

Modulor Enterprise | procesmanagement software

De Enterprise versie is de bedrijfsbrede oplossing voor het procesmanagement en voor het procesrisicomanagement van jouw organsatie. De Enterpise software is aan te schaffen in verschillende 'formaten': voor bijvoorbeeld een kleine handelsorganisatie tot en met oplossingen voor bijvoorbeeld een omvangrijke rijksdienst.

Lees meer...

Modulor (trial) | procesmanagement software

Wij helpen je even en vervolgens ga je zelf aan de slag. Onze software is volledig vernieuwd. In de cloud. Zo gemakkelijk publiceren en vrijgeven van procesbeschrijvingen heb je niet eerder meegemaakt.

Lees meer...

Projecten bij opdrachtgevers uitgevoerd door onze adviseurs/medewerkers

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Werfweg 69
8243 PG Lelystad

telefoon: 0320 - 300550 en 06 - 201 34 344
e-mail: info@procesoffice.nl