Vraag de training 'Processen Beschrijven' aan

De training 'Processen beschrijven' is als speciale bonus verbonden aan het boek 'De flowchart voorbij'.

In het boek heb je kennis gemaakt met een nieuwe manier van processen beschrijven: een manier van beschrijven waarbij de werkeenheden in de organisatie zijn opgenomen. Een manier van processen beschrijven die de werkelijke gang van zaken in de organisatie naar voren brengt en inzichtelijk maakt. Nu kan het optimaliseren van bedrijfsprocessen pas echt beginnen!

De training 'Processen Beschrijven' heeft de vorm van een online serie lessen met oefeningen en uitwerkingen. Stap voor stap raak je vertrouwd met andere ogen te kijken naar wat er in de bedrijfsprocessen gebeurt. Vertrouwd raken met iets verschilt aanzienlijk van het kennen van een maniertje of van het begrijpen van het concept. Daarom geef ik vele oefeningen. Oefeningen die geleidelijk meer omvattend worden en de meer bijzondere situaties in bedrijfsprocessen naar voren brengt. Met het oefenen en doornemen van de uitwerkingen raak je pas daadwerkelijk vertrouwd.

Je ontvangt geregeld, met tussenpozen van circa drie dagen een aflevering van de training. Als lezer van het boek 'De flowchart voorbij' betaal je niet voor de training, omdat de traininghoort bij de aanschaf van het boek. Schrijf je hierna in en ontvang direct de eerste aflevering.  

 

Ik wil gratis de training 'Processen beschrijven'ontvangen

Die deel uitmaakt van het boek 'De flowchart voorbij'
Ja, ik meld me aan
Voornaam

Tussenvoegsels

Achternaam

E-mailadres


Na je aanvraag ontvang je direct het eerste deel van de training 'Processen beschrijven'

Gratis e-mail cursus 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'.

talk

Nu nog gratis. Vijf keer een e-mail met als thema 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'. 
 Lees Meer ...

Gratis workshops. Elke eerste week van de maand in Rotterdam.

template 18

Geen colleges. Met zelf een keer oefenen ga je het zien en krijg je het door. Volg daarna een gratis training en ga zelf aan de slag!Lees Meer ...

Gratis hoofdstukken van mijn boek over een alternatief voor de flowchart.

gear

Beschrijvingen met flowcharts worden overal gebruikt. Of nee, ze worden overal gemaakt, maar in de praktijk niet of nauwelijks gebruikt. Dat is juist het probleem. Daarom is het tijd voor iets anders.

Lees meer ...

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2409038 
e-mail: info@procesoffice.nl