De organisatiecoach professioneel op zijn best!

Organisatiecoaches helpen de kwaliteiten en capaciteiten van organisaties vrij te maken en te richten op de doelen van een organisatie. Met hun opdrachtgever  vertalen zij de doelen naar een traject van ontwikkeling en verandering op een of meer niveaus van de organisatie. Het traject kan gaan over het geheel of een deel van de organisatie. Bijvoorbeeld voor een enkel team of voor een uitvoerende professional. Telkens is in zijn/haar opdrachten op een of andere manier ook de organisatiecontext van belang. Telkens komt de organisatiecoach ook terecht bij het samenwerken van teams en professionals. Deze organisatiecontext, dit samenwerken, kan men helder (re-)presenteren met een zogenaamde 'OrganisatieTekening'. Om die samen met een groep op te stellen, geven wij een cursus van 1 dag voor organisatiecoaches.

De voordelen van de 'OrganisatieTekening' voor organisatiecoaches

Veel organisatiecoaches die groepen begeleiden in hun ontwikkeling of verandering, maken eigen schetsen of schema's van de ‘organisatiekundige werkelijkheid’ in het traject. Daar is op zichzelf niets mis mee: als het werkt dan werkt het. Maar wanneer een hulpmiddel het tekenen zowel eenvoudig en tevens bedrijfskundig professioneel maakt en vanwege de eenvoud de betrokken medewerkers kunnen participeren, bespaart dat niet alleen tijd en moeite maar vergroot dat de kwaliteit van het resultaat en de professionaliteit van de organisatiecoach aanzienlijk. In veel gevallen zal de opdrachtgever van de organisatiecoach de OrganisatieTekening willen blijven toepassen en zo ontwikkelt of versterkt dit orgnisatie-instrument een duurzame relatie tussen organisatiecoach en opdrachtgever.

Organisatiecoach; een eendaagse cursus voor jou

In 1 dag leer jij hoe je met een OrganisatieTekening de organisatiecontext op tafel krijgt. Je leert handig te worden met de software, zodat je ook direct en samen met een groep vanuit de huidige context nieuwe of gewenste situaties op het spoor komt. 

Vjjf voordelen

- met dit organisatie-instrument wordt jouw organisatiecoaching slimmer, effectiever
- het hulmiddel 'organisatietekening' versterkt jouw professionaliteit
- in groepsessies kun je helder en scherp veranderopties toetsen
- je versterkt de continuïteit en duurzaamheid van jouw relaties met opdrachtgevers
- met minder uren en met hoogwaardig advies maak je meer omzet.

Een investering in de cursus Organisatietekenen verdient zich snel terug!

Stuur mij meer informatie over de cursus
'OrganisatieTekening voor organisatiecoaches'

Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.

Projecten bij opdrachtgevers uitgevoerd door onze adviseurs/medewerkers

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Werfweg 69
8243 PG Lelystad

telefoon: 0320 - 300550 en 06 - 201 34 344
e-mail: info@procesoffice.nl