Proefabonnement | Processen beschrijven met software

group 150Beschrijf glashelder een bedrijfsproces van jouw organisatie en evalueer het verschil. Pak bijvoorbeeld een procesbeschrijving uit jouw managementsysteem, bijvoorbeeld in verband met ISO, de AO/IC of het operationele risicomanagement. Of pak een bedrijfsproces bij de kop waar jouw organisatie nu toch flink doende is en waar van alles verandert.

Zo kun je onze aanpak en software voor het beschrijven en verbeteren van processen evalueren. Zo kun je jouw collega's of klanten heel concreet laten zien wat een glasheldere beschrijving aan voordelen biedt. Neem nu een gratis abonnement voor een maand. Ervaar de eenvoud van onze aanpak en software. Ga ook genieten van de financiéle voordelen. Je bespaart kosten voor het procesbeschrijven en je maakt vermijdbare operationele bedrijfskosten in jouw organisatie zichtbaar. Dit gebeurt omdat de procesbeschrijving ook de werkeenheden die het bedrijfsproces 'maken' en 'dragen' laten zien.

  • Gratis een maand uitproberen

  • Op verzoek verlenging voor € 25 per maand

  • Maandelijks opzegbaar.

Meld je aan en wij geven je toegang. Zo ga je direct met onze aanpak en software voor procesbeschrijven de voordelen ervaren. Neem desgewenst contact met ons op of stuur een Email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ja, ik wil de software uitproberen
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2010810 
e-mail: info@procesoffice.nl