Managementsoftware | Gratis een proefabonnement afsluiten

Gratis proefabonnement voor onze managementsoftware

Wil je snel, eenvoudig, correct en zonder investeringen processen beschrijven voor jouw ISO audit of AO/IC en daarmee het bedrijfsproces verbeteren? Probeer dan de managementsoftware van Procesoffice. Neem nu een gratis proefabonnement voor een gehele maand en maak kennis met onze nieuwe methode.

De bouwsteen van bedrijfsprocessen

De procesmanagementsoftware is dé bouwsteen van bedrijfsprocessen en is een effectief alternatief voor flowcharts. Deze nieuwe methode gaat de stroomschema’s voorbij en ziet de personeelsleden binnen een bedrijf echt als drager van het proces binnen een onderneming. De organisatie stellen we centraal en de mensen zien wij als het vertrekpunt. De menselijke werkeenheden (waaronder teams, afdelingen en functionarissen) maken zogezegd het bedrijfsproces en zijn voortdurend met elkaar verbonden. Opmerkelijk is dat nu ook de interactie in de vorm van communicatie tussen de werkeenheden zichtbaar is.

Door middel van onze managementsoftware leer je snel en eenvoudig glasheldere bedrijfsprocessen beschrijven die wél werken. Hierna zie je een voorbeeld van een procestekening die wij hebben gerealiseerd. De tekening heeft betrekking op een garage. De klant vraagt hierbij aan de monteur of de auto gerepareerd kan worden (verbinding 1) en vervolgens zal de reparatie plaatsvinden. De monteur vraagt advies aan de chef (verbinding 2), die daaropvolgend advies geeft (verbinding 3). Hierna vraagt de monteur onderdelen bij het magazijn (verbinding 4) die hij dan ook van het magazijn krijgt (verbinding 5). Aansluitend laat de monteur een factuur maken door de administratieafdeling (verbinding 6). De chef controleert de factuur en keurt deze goed of af (verbinding 7 en 8). De administratieafdeling zorgt dat de betaling binnenkomt (verbinding 9 en 10). Is deze inderdaad geïnd? Dan krijg de monteur daarvan bericht (verbinding 11) en kan hij de auto opleveren aan de klant (verbinding 12).

(Afbeelding procesbeschrijving garage – O-schijf)

Probeer het zelf

In principe geldt het proefabonnement voor een maand. Voordat het abonnement ingaat, gaan we eerst met jou aan tafel of sturen we een handleiding toe. Zo weet jij straks precies hoe de software voor management werkt. Na een maand nemen we contact met je op om te vragen hoe de methode bevallen is en of je een abonnement wilt starten voor € 15,- per maand met een opzegtermijn van een maand.

Probeer de managementsoftware van Procesoffice zelf uit door je in te schrijven voor een proefabonnement via onderstaand formulier. Voor vragen of meer informatie over de gratis managementsoftware kun je te allen tijde even contact opnemen met Procesoffices. Bel naar 010-2409038 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ja, ik wil het uitproberen!
 
Voornaam
Tussenvoegsels
Achternaam
Organisatie
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis e-mail cursus 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'.

talk

Nu nog gratis. Vijf keer een e-mail met als thema 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'. 
 Lees Meer ...

Gratis workshops. Elke eerste week van de maand in Rotterdam.

template 18

Geen colleges. Met zelf een keer oefenen ga je het zien en krijg je het door. Volg daarna een gratis training en ga zelf aan de slag!Lees Meer ...

Gratis hoofdstukken van mijn boek over een alternatief voor de flowchart.

gear

Beschrijvingen met flowcharts worden overal gebruikt. Of nee, ze worden overal gemaakt, maar in de praktijk niet of nauwelijks gebruikt. Dat is juist het probleem. Daarom is het tijd voor iets anders.

Lees meer ...

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2409038 
e-mail: info@procesoffice.nl