Modulor (trial) | procesmanagement software

Wij helpen je even en vervolgens ga je zelf aan de slag. Onze software is volledig vernieuwd. In de cloud. Zo gemakkelijk publiceren en vrijgeven van procesbeschrijvingen heb je niet eerder meegemaakt.

Nieuwe generatie software: daarom samen starten voordat je zelf verder gaat

Het is als met een elektrische auto die geweldig en gemakkelijk rijdt. Toch is het handig om bij aanvang, de eerste dag, een uitleg en toelichting te krijgen. Zo ook met de procesmanagement software van Procesoffice. De motor of systematiek van de procesbeschrijving is van een nieuwe generatie wanneer je dat vergelijkt met de machine of methode van de traditionele flowchart software. Daarom stappen wij samen op en springen er snel weer vanaf.

Beproef onze software in drie stappen:

  • Stap 1 - Je ontvangt automatisch een voorbeeld van een procesbeschrijving van ons. 
  • Stap 2 - Je krijgt toegang. Met het voorbeeld kun je onze procesmanagement software proberen. Je het voorbeeld bekijken, veranderen, animeren en simuleren. Je kunt zelf ook nieuwe bedrijfsprocessen tekenen.
  • Stap 3 (optioneel) - Wij stellen voor om gratis samen een bedrijfsproces te beschrijven uit jouw organisatie. Bijvoorbeeld een procesbeschrijving uit jouw AO/IC of kwaliteitsmanagementsysteem (ISO-9001). Wij zetten de procesbeschrijving in onze procesmanagement software. Je kunt er zelf mee verder. Je kunt h

    et resultaat met jouw collega's delen. Ervaar zo het verschil tussen moderne en traditionele flowcharts. Ervaar een evalueer de voordelen.

     

Meld je aan met het formulier hierna. Wij reageren. Jij gaat het ervaren

 

Ja, ik wil de software uitproberen
dit veld niet invullen s.v.p.

Projecten bij opdrachtgevers uitgevoerd door onze adviseurs/medewerkers

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Werfweg 69
8243 PG Lelystad

telefoon: 0320 - 300550 en 06 - 201 34 344
e-mail: info@procesoffice.nl