Modulor Enterprise - modern en bedrijfsbreed processen verhelderen

Hoe hebben we ooit de mensen in organisaties in het verleden opgezadeld met ingewikkelde stroomdiagrammen. Natuurlijk, als processpecialist heb je of krijg je de tijd om abstracte en ingewikkelde stroomdiagrammen te maken, te analyseren of te interpreteren. Maar als medwerker of leidinggevende wil je in één blik, dus eigenlijk onmiddelijk jouw positie en die van jouw collega's in het bedrijfsproces zien. Dan kunnen zij direct het schema van het bedrijfsproces begrijpen. Inzicht en overzicht in één oogopslag. Modulor software geeft beelden op menselijke maat.

 

Procesbeelden op menselijke maat: in 1995 nog gewaagd en experimenteel. Twintig jaar later, vanaf 2015: de moderne standaard voor het beschrijven van processen.

Wanneer netwerken en informatietechnologie op elke locatie interactie met klanten en collega’s mogelijk maken, willen organisaties deze nieuwe werkelijkheid ook bij het beschrijven en verbeteren van hun bedrijfsprocessen herkennen. Dat vraagt om beelden van het werkproces als netwerk, inclusief het relationeel handelen en optreden van de professionals en hun teams in het bedrijfsproces. Modulor software geeft deze beelden. Beelden op menselijke maat.

Modulor Enterprise heeft alle procesmodelleringsfuncties van Modulor PRO

Natuurlijk heeft ook onze software een 'motor' voor procesmodellering, Deze motor maakt half automatisch tekenen mogelijk. Wat is dat plezierig en aangenaam, wanneer je voorheen gewend was om alles zelf netjes te tekenen. Het beschrijven, modelleren van bedrijfsprocessen gebeurt met onze software mede op basis van bouwstenen en onze aanpak stelt de actoren centraal. Zie elders de drie unieke voordelen van deze aanpak.

 

Een dashboard voor de eindgebruiker

Wanneer iemand, bijvoorbeeld een controller of een processpecialist of een kwaliteitsmanager, een procesbeschrijving mag vrijgeven, dan verschijnt de procesbeschrijving automatisch in het dashboard en is op verschilende manieren door de medewerkers en leidinggevenden op te vragen.

 

Feedback van eindgebruikers

Liever niet eerst uitprinten en alle informatie over een proces verzenden, maar direct per e-mail vragen om commentaar van de groep of de proceseigenaar. Dat is de manier waarop we al lange tijd graag werken.

 

Upload, vrijgave en toegang tot procesdocumentatie

Vanzelfsprekend ga jij nooit alle details van het bedrijfsproces opnieuw vastleggen in Modulor Software. Werkinstructies, beleidsdocumenten, checklisten en allerlei details die al eerder met inzet en betrokkenheid van medewerkers zijn vastgelegd ga je niet opnieuw beschrijven. Wanneer ze digitaal beschikbaar zijn koppelt jij ze eenvoudig aan het deelproces of de activiteit in onze procesbeschrijving (de flowchart-procestekening). Gebruikers kunnen desgewenst inzoomen op deze details.

 

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010 - 201 08 10 en 06 - 201 34 344
e-mail: info@procesoffice.nl