Partners | Samen in diverse branches

Procesoffice werkt samen met partners die kennis en ervaring hebben in een branche. Zij beschrijven bedrijfsprocessen met onze software. Vaak moeten bedrijfsprocessen voldoen aan landelijke of internationale normen. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteit (ISO 9001) en milieu (ISO 14001) of meer specifiek aan de luchtvaart (AS9100) of aan arbeid en veiligheid in het algemeen (OHSAS 180001). Denk ook aan ISO 9001 voor de zorg en HKZ of denk aan ISO 13485 voor medische toepassingen. Zo is nog meer te noemen, zoals de normen en standaarden in de informatietechnologie (ISO 20000 en ISO 27001) en bijvoorbeeld de procesmodellen door ITIL opgesteld. Onze software produceert glasheldere beschrijvingen van processen en procedures. Het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van processen wordt een stuk eenvoudiger en daardoor aanzienlijk goedkoper voor onze klanten.

Organisatieadviseur? Download gratis E-boek procesmanagement

Ben jij organisatieadviseur of organisatie- of procescoach? Of ben jij een specialist, adviseur op het gebied van kwaliteitszorg, procesmanagement, organisatie & personeel? Of is jouw specialiteit de informatietechnologie? Wanneer jij als bureau, of als zelfstandige, actief bent in een bepaalde branche of sector, laten we dan contact hebben over de mogelijkheid van samenwerken. Download gratis E-boek procesmanagement  om je te oriënteren. Wij zijn bereikbaar op 010-2010810 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag werken wij samen met het type professional zoals hiervoor genoemd.

Woningcorporaties

houseDe druk van het toezicht op woningcorporaties is enorm. Voortdurend worden nieuwe eisen gesteld aan verantwoording en rapportages. Die informatie moet wel ergens vandaan komen. Uit de bedrijfsprocessen vanzelfsprekend! Tegelijk willen de corporaties een betere interne sturing en beheersing van bedrijfsprocessen. Zijn de procesdoelen en procesrisico’s in beeld? Eigentijds proces- en kwaliteitsmanagement onderscheidt de verticale en horizontale organisatie van de sturing en beheersing. Onze software doet dat.

 

Industrie, bouw- en installatie, ingenieursbureaus

big gearDe nieuwe ISO 9001 bepalingen gaan nu ook over klantfocus, over de management cycle en over strategische besturing. . Ik wil snel en makkelijk tekenen met de software. Goede vragen zijn of de schema's wel leesbaar, begrijpelijk zijn. Bespaar ik tijd ten opzichte van het gebruik van andere, traditionele software? Kan ik het procesrisicomanagement ook meenemen? Dan 'promoveert' mijn documentatie tot middel en maatregel van sturing en beheersing!  En, met onze software teken je de processen, de krachten en relaties in jouw organisatie zodanig dat je veel meer gaat zien en vermijdbare proceskosten zichtbaar maakt!

Zorg (medisch, ouderen, jeugd) en (jeugd-)reclassering

calendarDe enorme verandering in deze 'zorggebieden' zet van alles op zijn kop. Naast de werkwijzes rond de belangrijke 'gebeurtenissen', bijvoorbeeld de uithuisplaatsing of ondertoezichtstelling in de jeugdzorg, is ook de horizontale processturing en zijn ook de (verbindingen in de) procesketen van belang. Dat vereist software die een mensgerichte schematechniek hanteert. Software die de 'schakelingen' en overdrachten tussen de werkeenheden in het proces expliciteert. Met onze software krijg je die helderheid.

 

Jouw branche | Een niet door ons genoemde branche of sector.

Wellicht vind je jouw type organisatie niet terug in de door ons genoemde branches. Maar bedrijfsprocessen zijn bedrijfsprocessen! De software voor het procesbeschrijven ervaart geen verschil! Onze software wordt dan ook overal toegepast. Wij trainen jou in het modelleren van een proces en jij gaat met de branchekennis en -ervaring zelf aan de slag! Neem desgewenst contact met ons op en stel je vragen. Bel naar 010-2409038 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2010810 
e-mail: info@procesoffice.nl