Partners van Procesoffice | Management systeem aan klanten verkopen

Partners

Ben je op zoek naar een vernieuwd managementsysteem die je aan jouw klanten kunt verkopen? Procesoffice is te allen tijde op zoek naar partners die haar product willen aanbieden. Wij maken in overleg een mooie prijsafspraak, zodat we allebei profiteren van de samenwerking. Zo bied jij een methode aan die werkt in de praktijk.

Vernieuwde methode

Procesoffice heeft al meer dan dertig jaar ervaring als procesmanagementbureau en biedt een software aan distributeurs en agentschappen, welke organisaties helpt bij het ontwikkelen van plezierige en presterende bedrijfsprocessen. Onze vernieuwde methode gaat flowcharts voorbij en werkt aan de hand van procestekeningen die de organisatie centraal stellen en de mensen als het vertrekpunt zien. Menselijke werkeenheden maken volgens ons systeem het bedrijfsproces en zijn voortdurend met anderen in het proces verbonden. Opmerkelijk is dat de interactie in de vorm van communicatie tussen deze eenheden in de tekeningen zichtbaar is. Dat is wel wat anders dan de gebruikelijke procesbeschrijvingen die vaak te gedetailleerd of juist te globaal zijn en nauwelijks binnen het bedrijf worden gehanteerd.

De procesmanagementsoftware is een effectieve tool om gemakkelijk en snel glasheldere bedrijfsprocessen te beschrijven die wél werken. Het ontwerpen, optimaliseren en automatiseren van processen is hierdoor een stuk eenvoudiger.

Partner worden

Inmiddels hebben we al verschillende samenwerkingen lopen met onder meer organisatieadviseurs, organisatiecoaches, kwaliteitsmanagers en adviesbureaus die onze managementsoftware verkopen aan uiteenlopende organisaties. Voor dealers die interesse hebben organiseren we regelmatig workshops om meer te vertellen over ons product. Neem contact met ons op om te vragen naar de eerstvolgende mogelijkheid. Besluit de partner in management met ons in zee te gaan? Dan maken we een mooie afspraak over de commissie. Desgewenst kun je ook gratis twee hoofdstukken aanvragen van ons boek om meer te ontdekken over onze managementmethode.

Wil je managementpartner van Procesoffice worden? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 010-2409038 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag starten wij een samenwerking met jouw bureau of agentschap.

Partners met ervaring in diverse branches

Onze partners hebben vele jaren ervaring. Soms in een specifieke branche, soms in verscheidene branches tegelijk. Elke branche, dus ook jouw branche, is op bepaalde punten “speciaal” vanwege bijzondere situaties. Kom dan ook in contact met onze partners die kennis en ervaring hebben van de branche waarin jij zit en die met hun ervaring nauw aansluiten op jouw situatie.

Woningcorporaties

houseDe druk van het toezicht op woningcorporaties is enorm. Voortdurend zijn nieuwe en afzonderlijke rapportages voor verantwoording vereist. De nieuwe details of gegevens moeten wel ergens vandaan komen: uit de bedrijfsprocessen vanzelfsprekend. Tegelijk stellen toezichthouders en belanghebbenden nieuwe eisen aan de sturing en beheersing van processen. Zijn de risico’s voldoende in beeld: zowel de ’horizontale’ risico’s als de ‘verticale’ risico’s? Modern procesmanagement maakt helder onderscheid tussen de verticale en horizontale dimensie in de sturing en beheersing. Een zaak ook van belang bij het kiezen van procesmanagement software voor jouw organisatie.

 

Productiebedrijven, ingenieursbureaus

big gearDe introductie van de nieuwe ISO 9001 speelt dit jaar. Nieuwe richtlijnen voor jouw procesmanagement, Naar meer klantfocus. De management cycle, inclusief de strategische omgeving aandacht geven, En niet het risicomanagement in jouw proccesen vergeten. Zo kun je procedures, werkinstructies, regelgeving en andere voorzieningen in processen 'promoveren' tot middel en maatregel van sturing en beheersing. Het is dan ook handig om beide zaken, procesmangement en risicomanagement, gezamenlijk onder te brengen. ISO 9001 voor 2015 geeft meer aandacht de rol van directie en belanghouders. Welke krachten en relaties vormen intern en extern de meer strategische risico’s in jouw organisatie? Een uitdaging om ook dit verticale risicomanagement zinvol te verbinden aan het “voertuig” dat jouw organisatie immers is.

Jeugdzorg

calendarDe enorme verandering in dit zorgveld zet van alles op zijn kop. Wanneer de werkwijzes rond de belangrijke 'gebeurtenissen' in de jeugdzorg, zoals bijvoorbeeld uithuisplaatsing of ondertoezichtstelling, op zichzelf niet wezenlijk veranderen, is het vooral de sturing in de keten en zijn het de verbindingen, de overdrachten in het proces, die aanpassing behoeven. Wat een voordeel hebben die zorginstellingen die dit onderscheid maken en de procesketen expliciteren met deze overdrachten. Zij onderscheiden de communicatieve acties van de prestatielevering op de wekplek van die actoren. Zo krijg je helder inzicht in bedrijfsprocessen.

 

Jouw branche

Wellicht vind je jouw organisatie niet terug in de hier beschreven branches. Neem desondanks contact met ons op, wanneer je bepaalde vragen hebt. Ons specialisme is procesmanagement. Maak zeker kennis met de procesmanagement specialist die het meest aansluit op jouw vraag en op de bijzonderheden van jouw branche. 

Gratis e-mail cursus 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'.

talk

Nu nog gratis. Vijf keer een e-mail met als thema 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'. 
 Lees Meer ...

Gratis workshops. Elke eerste week van de maand in Rotterdam.

template 18

Geen colleges. Met zelf een keer oefenen ga je het zien en krijg je het door. Volg daarna een gratis training en ga zelf aan de slag!Lees Meer ...

Gratis hoofdstukken van mijn boek over een alternatief voor de flowchart.

gear

Beschrijvingen met flowcharts worden overal gebruikt. Of nee, ze worden overal gemaakt, maar in de praktijk niet of nauwelijks gebruikt. Dat is juist het probleem. Daarom is het tijd voor iets anders.

Lees meer ...

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2409038 
e-mail: info@procesoffice.nl