Cursus management | Online leren over procesbeschrijvingen

Een cursus management online

Naast een workshop in Rotterdam biedt Procesoffice een cursus management online die je kosteloos kunt volgen. Deze e-mailcursus staat in het teken van het ontwikkelen van glasheldere procesbeschrijvingen die wél werken en laat jou met hele andere ogen kijken naar schema’s. Een gratis online workshop als opwarmertje voor onze software en ons boek.

Kennismaking met onze methode

Wij horen velen in het bedrijfsleven vaak zeggen dat hun procesbeschrijvingen niet gebruikt worden of dat deze te gedetailleerd of juist te globaal zijn. In een korte reeks met e-mailcursusbrieven laten wij jou kennismaken met een nieuwe manier van processen beschrijven. Of je nu maker óf gebruiker bent van procesbeschrijvingen of procedures: wij vertellen je graag meer over waarom de gangbare beschrijvingen niet werken. Daarnaast bekijken we waarom de schema’s niet gebruikt worden, waarom je het als maker van de procesbeschrijvingen nooit goed doet en waarom je er als gebruiker niet mee uit de voeten kunt.

Door middel van onze online cursus management lees je hoe het anders kan. Door gebruik te maken van onze software leer je de personen binnen een onderneming als drager van het proces te zien en de gehele organisatie centraal te stellen. Desgewenst kun je ook de eerste twee hoofdstukken van ons boek kosteloos aanvragen als aanvulling op de gratis e-cursus.

Verschillende thema’s

De online training processen beschrijven is opgedeeld in verschillende thema’s. Deze lopen uiteen van problemen en consequenties tot aan teksten en beelden. Daarbij maken we in de managementcursus gebruik van infographics om bepaalde zaken goed in beeld te brengen. Zo nu en dan sturen we je wat oefeningen toe, waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Ben je benieuwd wat wij met onze gratis online cursus voor jou kunnen betekenen? Schrijf je via het formulier hieronder in voor de e-cursus management.

Heb je nog vragen over onze managementcursus online? Bel naar 010-2409038 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder vind je het inschrijfformulier voor de cursus management van Procesoffice.

Ja, ik meld me aan
 
Voornaam*
Tussenvoegsels
Achternaam*
Organisatie*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis e-mail cursus 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'.

talk

Nu nog gratis. Vijf keer een e-mail met als thema 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'. 
 Lees Meer ...

Gratis workshops. Elke eerste week van de maand in Rotterdam.

template 18

Geen colleges. Met zelf een keer oefenen ga je het zien en krijg je het door. Volg daarna een gratis training en ga zelf aan de slag!Lees Meer ...

Gratis hoofdstukken van mijn boek over een alternatief voor de flowchart.

gear

Beschrijvingen met flowcharts worden overal gebruikt. Of nee, ze worden overal gemaakt, maar in de praktijk niet of nauwelijks gebruikt. Dat is juist het probleem. Daarom is het tijd voor iets anders.

Lees meer ...

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2409038 
e-mail: info@procesoffice.nl