Managementboek | Leidraad voor het beschrijven van processen

Twee gratis hoofdstukken van ons managementboek

Ontvang een gratis management-eBook met twee hoofdstukken uit het boek ‘De flowchart voorbij’ en ontdek meer over ons alternatief voor stroomschema’s. Wij zien de personeelsleden binnen een bedrijf echt als de dragers van het proces en stellen de gehele organisatie centraal. In het managementboek gaan we in op de voordelen van deze methode en leer je meer over bedrijfsprocessen vastleggen door middel van procestekeningen.

Toevoeging op onze software

Het boek ‘De flowchart voorbij’ is bedoeld voor iedereen die wil werken met een glasheldere tekening voor zijn of haar proces. Dit boek richt zich op processen beschrijven volgens een nieuwe methode en is geschreven door de oprichter van Procesoffice – Johan ter Heegde. Met ons boekwerk kun je de organisatie ontwikkelen door deze te veranderen, te vernieuwen, te verbeteren en te stroomlijnen. Daarbij komen zaken zoals knelpunten oplossen, de kwaliteit verbeteren, risico’s verminderen en het behalen van een betere informatievoorziening aan bod.

Het boek heeft zijn naam te danken aan de flowcharts die je door middel van onze software letterlijk en figuurlijk voorbij gaat. In het management book gaan we in op de eigenaardigheden van de flowchart en op de nieuwe manier van bedrijfsprocessen beschrijven. Zo leer je meer over het werken met tekeningen in de industrie. Lees hier meer over ‘De flowchart voorbij’.

Een eerste indruk

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons boek en onze software? Vraag via onderstaand formulier dan het gratis procesmanagementboek op. Je ontvangt dan spoedig en geheel kosteloos twee hoofdstukken in je e-mail, zodat je alvast een eerste indruk krijgt van onze vernieuwde methode. Is het tijd voor iets anders? Probeer het managementboek dan eerst eens gratis uit!

Voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Dit doet je door te bellen naar 010-2409038 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder vraagt u het gratis managementboek van Procesoffice op.
Ja, ik meld me aan
 
Voornaam*
Tussenvoegsels
Achternaam*
Organisatie*
Organisatie-onderdeel
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis e-mail cursus 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'.

talk

Nu nog gratis. Vijf keer een e-mail met als thema 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'. 
 Lees Meer ...

Gratis workshops. Elke eerste week van de maand in Rotterdam.

template 18

Geen colleges. Met zelf een keer oefenen ga je het zien en krijg je het door. Volg daarna een gratis training en ga zelf aan de slag!Lees Meer ...

Gratis hoofdstukken van mijn boek over een alternatief voor de flowchart.

gear

Beschrijvingen met flowcharts worden overal gebruikt. Of nee, ze worden overal gemaakt, maar in de praktijk niet of nauwelijks gebruikt. Dat is juist het probleem. Daarom is het tijd voor iets anders.

Lees meer ...

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2409038 
e-mail: info@procesoffice.nl