Managementworkshop Rotterdam | Bedrijfsprocessen beschrijven

Managementworkshop door Procesoffice verzorgd

Procesoffice organiseert geregeld een managementworkshop in Rotterdam die volledig in het teken staat van glasheldere procesbeschrijvingen die wél werken. Deze bijeenkomst is geheel kosteloos te volgen en verheldert de nieuwe methode die wij hebben ontwikkeld voor het beschrijven van bedrijfsprocessen.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus begint met een eerste sessie waarin we vertellen over onze software en het aansluitende managementboek. Na deze uitleg gaan we verder met het thema van de training. Tussen 14:45 en 15:00 uur houden we een korte pauze, waarna we de tweede sessie inzetten. Om 16:00 uur is het – voor wie wil – tijd voor een hapje en drankje en is er de mogelijkheid om nog even na te praten. Desgewenst kun jij je meteen opgeven voor een gratis proefabonnement of kun je de eerste twee hoofdstukken van ons boek kosteloos aanvragen.

Het doel van de bijeenkomst is om jou met andere ogen naar bedrijfsprocessen te laten kijken. Ervaar en beleef hoe je op andere wijze bedrijfsprocessen kunt weergeven, namelijk glashelder en in een keer te begrijpen.

Praktische informatie

De gratis managementworkshop vindt maandelijks – meestal in de eerste week van de maand – plaats in ons kantoor langs de A13 aan de Corkstraat 46 in Rotterdam. Dit is bijna altijd op een dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. Daarnaast verzorgen we zo nu en dan managementtrainingen in Twello. Er is geen maximum aan het aantal deelnemers verbonden. Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende gratis managementcursus en voor meer detail. Het centrale thema is telkens de procesbeschrijving als gereedschap voor organisatie-ontwikkeling, ook al staan er telkens andere titels bij de workshops.

Inschrijven voor de managementworkshop doe je via het formulier hiernaast. Mocht je nog vragen hebben, kun je uiteraard altijd even contact opnemen met Procesoffice. Je bereikt ons door te bellen naar 010-2409038 of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ja, ik meld me aan
 
Op welke datum wil je de workshop volgen?*
Voornaam*
Tussenvoegsels
Achternaam*
Organisatie*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis e-mail cursus 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'.

talk

Nu nog gratis. Vijf keer een e-mail met als thema 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'. 
 Lees Meer ...

Gratis workshops. Elke eerste week van de maand in Rotterdam.

template 18

Geen colleges. Met zelf een keer oefenen ga je het zien en krijg je het door. Volg daarna een gratis training en ga zelf aan de slag!Lees Meer ...

Gratis hoofdstukken van mijn boek over een alternatief voor de flowchart.

gear

Beschrijvingen met flowcharts worden overal gebruikt. Of nee, ze worden overal gemaakt, maar in de praktijk niet of nauwelijks gebruikt. Dat is juist het probleem. Daarom is het tijd voor iets anders.

Lees meer ...

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2409038 
e-mail: info@procesoffice.nl