Glashelder processen beschrijven

chairDaar hebben wij ervaring mee! Met glashelder processen beschrijven. Glashelder betekent niet dat de procesbeschrijving mij elk detail van het proces toont. Bijvoorbeeld of iemand in of buiten de organisatie per telefoon of per e-mail contact legt. Glashelder betekent dat de procesbeschrijving laat zien dát er in de organisatie gecommuniceerd wordt en dat je kunt zien wie met wie in een proces samenwerkt en met welke bedoeling. Kijk eens of jouw procesbeschrijving dat laat zien. 

Procesoffice ondersteunt organisaties met het samen tekenen van glasheldere procesbeschrijvingen die wel worden gebruikt!

 

 

Doe en denk eens met ons mee. In de gratis maandelijkse workshops. Oefen dan zelf eens. Of lees een paar e-mailbrieven. Of lees alvast iets van mijn boek. Echt het kan allemaal veel eenvoudiger: met meer beeld van het proces en toch met veel minder moeite.

Gratis e-mail cursus 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'.

talk

Nu nog gratis. Vijf keer een e-mail met als thema 'Naar procesbeschrijvingen die wel werken'. 
 Lees Meer ...

Gratis workshops. Elke eerste week van de maand in Rotterdam.

template 18

Geen colleges. Met zelf een keer oefenen ga je het zien en krijg je het door. Volg daarna een gratis training en ga zelf aan de slag!Lees Meer ...

Gratis hoofdstukken van mijn boek over een alternatief voor de flowchart.

gear

Beschrijvingen met flowcharts worden overal gebruikt. Of nee, ze worden overal gemaakt, maar in de praktijk niet of nauwelijks gebruikt. Dat is juist het probleem. Daarom is het tijd voor iets anders.

Lees meer ...

Gratis tips en adviezen

 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Contactgegevens Procesoffice

Procesoffice B.V.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam

telefoon: 010-2409038 
e-mail: info@procesoffice.nl